Inschrijven nieuwsbrief

Voorgerechten

Antipasto (verrassing van de chef)
Salade met scampi en avocado
Salade met gerookte kip en walnoten
Gegrilde gamba's en coquilles in kruidenboter
Kikkerbillen in kruidenboter
Oesters natuur of gegratineerd

Soepen

Tomatensoep
Rijkelijk gevulde vissoep
Verse dagsoep

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Eendenborst met calvadossaus
Vleesassortiment met peperroomsaus
Côte à l'os (vvor 2 personen)
Steak (Ierse zesrib)
Deze steak is het einde van het lendenstuk. Het is vergelijkbaar met entrecote, maar meer dooraderd met vet.
Sauzen: Provençaalse saus, peperroomsaus, champignonroomsaus & kruidenboter
Biefstuk
Sauzen: Stroganoffsaus, peperroomsaus, champignonroomsaus & kruidenboter
Kroon Duroc d'olives met kruidensaus
Duroc d'olives varkensvlees dankt zijn unieke smaak en malsheid aan de combinatie van het 'Duroc' varkensras en het speciale dieet dat de varkens dagelijks voorgeschoteld krijgen. Het gebruik van olijfolie zorgt niet alleen voor de specifieke smaak van het vlees, het heeft ook rechtstreeks een positieve invloed op hart-en bloedvaten van de consument.
Scaloppina (kalfsvlees met parmaham, tomaat & mozzarella

Visgerechten

Pladijs met saffraansaus
Duo van vis in witte wijnsaus
Gevarieerde visschotel (voor 1 persoon)
Zeetong natuur
Risotto met goudbrasem & halve babykreeft
Visschotel met kreeftensaus (voor 2 personen)

Vegetarische gerechten

Pasta in pestosaus met tomaat, mozzarella & pijnboompitten
Auberginesgratin
Verse wokgroentjes met risotto

Pasta's

Pasta in pestosaus met tomaat, mozzarella & pijnboompitten
Pasta carbonara
Pasta met zeevruchten
Pasta naar het humeur van de chef

Nagerechten

Chocolademousse
Dame Blanche
Tiramisu van speculoos
Assortiment dessert

Iedere maand zetten wij een groente en/of vleessoort speciaal in de kijker al naargelang het seizoen.

Voorgerechten

Asperges op zijn Vlaams

Asperges met zalm

Halve kreeft met asperges

Pasta met Gandaham, kruidenkaas en asperges

Hoofdgerechten

Lamstournedos met asperges
Schotse Agnus Gegrild met Asperges en kruidenboter
Kalfskroon met thijmsaus
Roodbaarsfilet met reuzegamba's, dillesaus met asperges

Wilt u zich laten verrassen door de chef? Dat kan bij restaurant Enfin.

Het verrassingsmenu bestaat uit gerechten die niet voorkomen op de kaart, maar die speciaal voor het verrassingsmenu worden gecreëerd.

Het verrassingsmenu van de chef is steeds verkrijgbaar en wordt aangepast aan het seizoen.

Je kan genieten van een 3 gangenmenu naar het humeur van de chef voor 39 euro per persoon.
Aangepaste wijnen (incl. aperitief en koffie) 25 euro.

Wil u samen met uw zakenrelaties genieten van een heerlijke maaltijd tijdens de lunch?

Het restaurant is iedere middag geopend van 11u30 tot 14u gericht op het zakelijk publiek.

Het restaurant is centraal gelegen aan de N74 en vlakbij de E314.

Je kan bij ons terecht voor zowel een snelle lunch als een gastronomisch menu. Alles is bespreekbaar mits reservatie op voorhand.

Er is geen aparte vergaderruimte voor het houden van vergaderen. Zakelijke besprekingen kunnen wel in een rustig kader gevoerd worden. Ons restaurant kan maximaal 24 personen ontvangen.